Orlová-Parlament

23.03.2011 14:21

19.koko.  Pátek.  18.3.2011.  KPE Oskarol Orlová - FC Parlament   4 : 8  ( 3 : 5 )

branky: Indra Kamil 2,Staskevič Daniel 2,Goj Petr 2,Fico Martin,Neuwirth Lumír.

žk: Svatonský Jiří.

diváci: 40.

komentář s webu Orlové.

A opět prohra. Asi je dobře, že sezóna posledními dvěmi zápasy končí, protože naše forma má klesající tendenci. Věříme, že poslední dva zápasy zvládneme a aspoň trochu si spravíme náladu.

Do zápasu jsme vstupovali s tím, že víme jakých chyby jsme se dopustili v prvním vzájemném zápase a že takto s Parlamentem nemůžeme hrát.

Po vyrovnaném začátku jsme však vypustili "brejk" hostí a ti si nás vyťukali až do prázné brány. Nutno také říct, že předtím jsem opět nedali dvě jasné tutovky. Za chvíli to již bylo 0:2. Hosté se prosadili svou typickou zbraní, dlouhým výhozem až k brankáři a tečí, která propadla našemu brankáři mezi nohama.

Stále jsme však hráli vyrovnanou partii a měli jsem mnoho šancí zápas zvrátit. A také jsem to díky aktivitě první pětky dokázali. Po dvou dobře rozehraných standartkách vyrovnal Bajzi. Bohužel za chvíli hosté opět vedli po našem nedůsledném bránění a krásné střele do víka.

Na 2:4 hosté zvyšovali poté co jsme opět zaspali v bránění nabíhajícího útočníka a po dorážce jeho střely. A také jsme inkasovali po klasické akci Parlamentu - ukázkovém uvolnění po lajně a, v tomto zápase již tradiční, střele do "prázdné". To byl již stav 2:5.

Do zápasu nás dostal průnikem Shumák, který snížil na 3:5 a takto skončil poločas.

Stále jsme věděli, že máme na to zápas otočit. Jen jsem se museli zlepši v bránění a proměňovat šance. Bohužel místo snížení se zase prosadili hosté, kdy si vyšachovali naši obranu. Za tohoto stavu jsme se odhodlali hrát power- play. Snížil opět Bajzi, který, jak jinak než ze standartky, do protipohybu brankáře snížil. Bohužel hosté vzápětí odskočili na 3 branky, kdy si hostující hráč s velkým štestím narazil o tvář Shumáka a díky tomu postupovali 2-1 a s přehledem akci zakončili. Nutno říct, že v druhý poločas se hrál na jednu branku a to na hostující, ale i ty nejvyloženější šance vychytal skvěle chytající gólman hostí. Poslední branka padla do naší prázdné branky.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.